BabyBoo

Syafika Abdul Rahman
SungaiPetani,Kedah
13.January.1998 Fourteen
Izuaf Bin Fauzi :)

► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Daisypath Anniversary tickers



Bubu , baby hope our relationship until we die :')

Older Post | Newer Post
Meet bunnypie
12 Disember 2011 | 9:44 PTG | 0 Sweet Cupcake
Meet si gemok aku tadi :D awesome makan nasik lemak sampai 2 bungkuih sorankk :P hehehe!dia sangat comel and tadi pi ronda kat taman sat nak naik bukit tengok-2 tersangkot sebab amerwafiy berat macam teletubies nasib abang-2 dekat atas taman tu tak nampak kalau tak memang depa gelak habeh laa --'' yang amer dok salahkan ika sebab tak boh gear 1 !HAHAHA biaq laa kalot saya bukan qeti bawak moto sangat :p BTW thanks sebab suap nasik lemakk tadi :P *Soory ta sempat ambik picture :P